Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.mandag 28. februar 2011

Pus er blitt feit...

Eller for å være mer nøyaktig; pus er blitt feitere.

Det er ikke lett å være sedat pusefrøken, og glad i mat. Når man i tillegg har et innebygd instinkt som sier en at hver gang man har vært ute en (liten) tur, kan man unne seg en matbit når man kommer seg i hus igjen, og når man reker ut og inn den hersens døren HELE dagen, sier det seg selv at man kanskje overspiser en smule.

Så pus har fått mage.

Skikkelig hengemage, som dingler fra side til side når hun springer.

Vinter, kulde og snø er ikke noe for en liten pusefrøken, så de store svarte øynene som følges av påfølgende hyperaktivitet, gjør at pus får stadig oftere utløp for oppdemmet energi inne i stuen.

Nå har ungene funnet på en ny lek.

Pus har en liten leke, jeg antar hun tror det er en mus, men egentlig er det en sel, som hun stadig jakter på.
Intens rompevrikking før hun skyter av gårde og fanger denne stakkars selen, som har mistet det meste av pelsen, og antagelig det meste av motet og, etter alle disse angrepene.

Det siste nye innen leking med pus består nå i at en, eller helst flere, unger legger seg langstrake på gulvet. Så hiver man sel-musen over de som ligger der, og venter på at pus skal ta opp jakten.

Det gjør hun gjerne, og som en annen halvproff hekkeløper hopper hun over hinderne, ekstra morsomt er det når hun hopper over ansiktet, så magen dasker en i fjeset.

Av og til bommer hun og lander på et hinder, det blir jo en smule komisk, dette er virkelig en lek man kan anbefale alle som har katt, og har man ikke katt kan kanskje andre i husstanden brukes?

Vel, vel, sånn går no dagan, mens vi venter på vår og sommer..

Mage eh..?  Noen er altså bare SÅ frekke!

5 kommentarer:

 1. Koselig med katt. Vi skulle hatt en katt i gården vår også - for jeg så nemlig ei rotte som var ute på snøen i bakgården og lette etter mat her en morgen!

  SvarSlett
 2. Stakkar Pus!

  Kunne Atkins være noe for henne, også..?

  SvarSlett
 3. He-he, tror faktisk hun egentlig lever på Atkins... lite karbohydrater i alle fall, men ett eller annet gjør hun feil, for den magen den blir hun ikke kvitt... ;-)

  SvarSlett
 4. Hvordan går det med Pusen?

  Har hekkeløpingen hjulpet på formen?

  SvarSlett
 5. Den stakkars utslitte selen mistet helt motet, og har vært borte lenge nå, usikker på hvor den ble av, men det har vært lite med hekkeløp i det siste...

  Men nå er det jo sommer og tid for å være ute, så hun er ute og bedriver ett eller annet som katter finner nyttig å bedrive, hvem vet hva, før hun skriker seg hes i femtiden om morgenen fordi hun gjerne vil bli sluppet inn. Da er det selvsagt tid for litt mat igjen, før hun tar seg en lur på morgenkvisten... ;-)

  SvarSlett