Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.fredag 29. mars 2013

Jeg har i grunn gitt oppJeg begynner å miste troen på fremtiden. Jeg kan ikke se hvordan dette skal kunne ende bra, når så mange tilsynelatende oppegående mennesker fremdeles står med hodet i sanden og gjørme i ørene og blånekter å se hvor vi er på vei. Christian Tybring-Gjedde er en av de som er blitt hetset og truet, latterliggjort og hitlet for å snakke høyt om hvor veien går, og selv SV ser nå ut til å måtte bite i det sure eplet og innse at de har tatt feil, bombe!, og at Frp sine spådommer slår til en etter en.

Med åpne dører og åpne armer tar vi imot det som måte komme til Norge, ingen kontroll har vi med hvem vi slipper inn, takket være EØS og Schengen. Mange nordmenn ønsker å stenge grensene, men politikerne blånekter, selv om man nylig kunne lese at SPs Sandra Borch nå hadde kommet på andre tanker. Man kan jo håpe på at flere lytter til denne damen, men det er nok ingen grunn til å være optimist, vi kjenner etterhvert våre politikere, dessverre.

Aps tidligere gullgutt Khalid Ahmed er nå også avslørt som løgner. Han var ikke fra Somalia som han påstod, og siden han fikk opphold i Norge, fikk også hans foreldre og 5 søsken det, hva skjer nå, er det bare å si unnskyld og så er saken grei? Er det noen som blir skremt fra å lyge for myndighetene av dette tro?

Og hva ligger egentlig bak dette med familiegjenforening, er man virkelig så slepphendte at man lar voksne mennesker få med seg både foreldre og søsken, skulle ikke dette gjelde ektefeller og egne barn? Vi vet jo hvordan dette ellers misbrukes i stor stil til å hente ektefeller til Norge gjennom tvang og arrangement, det var neppe tanken da dette ble innført at det skulle bli storindustri, men en hjelp til de som faktisk hadde en ektefelle i utlandet, eller forelsket seg, ikke en måte å dele ut norske pass an mass ved å utnytte systemet til fulle.

Mange nekter å ta inn over seg at det finnes mennesker, mange og, som utnytter det tillitsbaserte samfunnet og systemet vårt fullt ut. NAV svindles for enorme summer, kriminelle strømmer inn for å utnytte vår naivitet, basert på at samfunnet er bygget på tillit og ærlighet. Skal vi bare sitte med hendene i fanget og akseptere at dette skjer, selv når alle nå etter hvert vet at det skjer? 

Ja det skal vi. Jeg kan ikke se at det er noen vei tilbake. Vi er kommet for langt. Oslo er et strålende eksempel på parallellsamfunn, økende kriminalitet, utrygghet for kvinner, det vi ser der først vil vi nok se også andre steder i stadig større grad fremover. 
Vi kunne nylig lese at det ikke var noen fare for at vi skulle bli minoritet i eget land, i alle fall ikke i denne generasjonen, men hvem regner SSB som nordmenn? For noen år siden var vi rundt 4 millioner nordmenn, nå er vi fem. Norske kvinner føder under 2 barn i snitt, det vil si at den siste millionen er grunnet innvandring, så kan man selv regne på utviklingen.   
Nå er det antagelig rasistisk på grensen til kriminelt å tenke på nordmenn som etniske nordmenn, det er bare andre etnisiteter man kan snakke om som bevaringsverdige eller urfolk, men nå er det nå engang sånn at vi var en gjeng bondeknøler som klamret oss fast på disse forblåste knausene her i nord i en del år, dannet et samfunn og en nasjon, som nå er i ferd med å bli en suppe av flerkultur som man overhodet ikke vet i hvilken retning vil bevege seg. Norsk kultur latterliggjøres, men våg ikke å snakke om andres kultur på samme måte, en nordmann er blitt en som har et norsk pass, uavhengig av om han snakker norsk eller bryr seg om landet. Vi gjør oss selv små, ubetydelige, ynkelige og verdiløse, og alle andre må antagelig himle med øynene og synes vi er skrullete. Alle andre enn svenskene, for de ligger lysår foran oss i denne utvikligen, de har utvisket seg og sitt totalt, og skammer seg  nesten til døde om noen skulle komme til å nevne svensk og kultur i samme setning.

Hvordan ble det sånn, hvor kom denne galskapen fra, og hvordan i alle dager kunne den spre seg som en pest?

Det er og forblir virkelig en gåte.

7 kommentarer:

 1. B: "Og hva ligger egentlig bak dette med familiegjenforening, er man virkelig så slepphendte at man lar voksne mennesker få med seg både foreldre og søsken, skulle ikke dette gjelde ektefeller og egne barn?"


  Nedenfor finner du reglene for familieinnvandring i Norge. Er det dette du mener er slepphendt?

  Søsken som er under 18 år som ikke har foreldre i live, og som heller ikke har andre omsorgspersoner i hjemlandet eller landet de oppholder seg i kan søke. Ikke spesielt slepphendt?

  Enslig mor eller far over 60 år til en person som bor i Norge. Mor eller far kan ikke ha ektefelle, samboer, foreldre, barn, barnebarn eller oldebarn i hjemlandet. Sønnen eller datteren i Norge må være over 18 år. Heller ikke veldig slepphendt?

  Er det dette du sikter til eller noe annet? Eller er det kanskje du som formulerer deg slepphendt?

  Kilde: http://www.udi.no/Sentrale-tema/Familieinnvandring/Hvem-kan-soke-familieinnvandring/#Andre

  SvarSlett
 2. " Bare to år etter at han fikk opphold, kom hans foreldre og fem søsken til Norge på familiegjenforening." står det her.
  http://www.rights.no/2013/03/det-rike-og-lettlurte-samfunn/

  Ser ikke ut til at man følger reglene da..

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, aldri. De forsøker ikke engang UDI.

   Eller?

   Slett
 3. Ja si det, jeg er i alle fall ikke overrasket. Så kan man spørre seg om det er regelen eller unntaket. Og om man ikke har fulgt reglene, vil det få konsekvenser for saksbehandleren? Tror vel neppe det heller..

  SvarSlett
 4. Er nok mye sannt i dette innlegget, dessverre.

  SvarSlett
 5. Djevelens Ap-advokat?

  Lippestad med svarte vinger, på Aps landsmøte i helgen


  SvarSlett
 6. Hehe, kan så si. Spesielt at han mener seg hevet over taushetsplikten og skriver bok om sin klient..

  SvarSlett