Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.mandag 24. september 2012

Pat Condell får sagt det, igjen og igjen.

Mange har sagt mye om de muslimske herjinger etter at en del av dem atter en gang har følt seg "krenket", de som selv ofte representeres av verdensmestre i krenking og undertrykkelse.

Ordfører Fabian Stang og Biskop Kvarme er blant dem som har stilt opp for å demonstrere mot den påståtte "krenkelsen". Jo takk! Hvor er de når kristne og jøder, konvertitter og homofile drepes i islams navn? Hvordan i alle dager mener man at noen skal respektere og føle medynk med en ideologi som selv er så hatefull, krekende og voldelig?

Det er ikke til å fatte, det er rett og slett kvalmt, jeg sitter her og er mentalt klar til å melde meg ut av den norske kirke. Nå er det pinadø nok av at kirkens selvgode og forvirrede menn kryper for de som i størst grad i dag forfølger nettopp kristne. Tror Kvarme og Stang at mer kryping for denne menneskefiendtlige idologien vil føre annet enn enda mer vold og tragedie med seg?

Ved å gi dem rett når de føler seg som offer, igjen og igjen, gir man dem nettopp falske forhåpninger om å være hevet over alle oss andre, det er å grave sin, vår, egen grav, vi skyver problemet foran oss. For ingen vet hva de blir krenket over neste gang, det trenger ikke være en bevisst provokasjon, det kan være hvem som helst som får sitt liv snudd opp ned og sin frihet berøvet. Som Ayaan Hirsi Ali, Salmdan Rusdhie, Theo Van Gogh, Robert Redeker, Lars Vilks, Kurt Westergaard, Geert Wilders... og alle de andre som har mistet sin frihet til islams evige fengsel og dødsstraff. Nyttige idioter kaller man typer som Stang og Kvarme, og de yngles som kaniner ser det ut til, det dukker stadig opp nye som skal klappe de "krenkede" og degge for deres egoer. Nyttig idiot var også denne politimannen som talte på vegne av oss alle da han krøp for muslimer i en moske i Oslo.

Da er det godt at Pat Condell kommer og sier det som trenger å sies:


3 kommentarer:

 1. Utenlandske faller fra
  balkonger og verandaer

  Hva er det med utenlandske jenter og balkonger og verandaer? Nå har det skjedd igjen, denne gangen ikke i Sverige, men i Telemark.

  En kvinnelig person "av utenlandsk opprinnelse" falt ned fra veranda i Bø i Telemark, melder Aftenposten.

  SvarSlett
 2. Denne bloggen gjør meg så glad! Jeg blir full av håp og mot over å finne sider som denne. Av oppegående, kloke, reflekterte mennesker, som tør og kan. Takk for at du skriver denne bloggen. Vi er mange likesinnede der ute, som ser de samme tingene og som kjenner på akkurat den samme følelsen. Men det ligger et klamt lokk over hele diskursen, og det er så vanskelig å få satt ord på... Og så langt mellom hver gang man finner noen å åpne seg for, og dele med.

  SvarSlett
 3. Hørte om en som hadde fallt fra en balkong, men visste ikke at det var en av utenlandsk opprinnelse, antok det var en som var på fest... Ting er vel kanskje noe annereledes da ja... hm..

  Takk for hyggelige ord! :-) Setter stor pris på det. Tilbakemeldinger er alltid kjekt, uansett innhold, for da vet man i alle fall at noen er innom og leser.

  SvarSlett