Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.fredag 14. september 2012

Da var de sinte igjen.Det begynner å bli en tradisjon, muslimer verden over må tydeligvis ha noe å hisse seg opp over.

Nå er det altså på’an igjen. De finner et påskudd til å gå amok, brenne og drepe, man finner jo alltids noe om man bare bruker fantasien litt, denne gang var den offisielle versjonen en film på you-tube, hvor originalt! En film som har ligget ute i flere måneder, men det passet jo godt å grave den frem den 11. september.. Fakta er at man ville ha bråk og fant et påskudd, og satte fyr.

Og vi idiotene går fem på hver gang. Oj, de er sinte på oss fordi vi irriterte dem, nå MÅ vi altså slutte å irritere dem, for se hva som skjer når vi irriterer dem, det fører jo til at mennesker dør.

Nei det gjør det aldeles ikke. Islam fører til at mennesker dør. Islam oppfordrer til drap, og det blir drap. Fredens religion (ja det er lov å le) er gang på gang på gang årsak til tap av uskyldige menneskeliv på de mest bestialske måter.

Er filmen dårlig ? Kanskje det, jeg har bare sett et lite utdrag, men dårlige filmer har da blitt utgitt før uten at noen har måttet dø for det.

Merkelig er det at ekstreme muslimer HVER gang må understreke poengene til deres kritikere så aldeles åpenlyst ved å reagere med vold og drap når de blir sure. At de ikke ser det selv, hvor er logikken? Er hjernen skrudd på?

Og så har vi våre helt egne nyttige idioter, i fleng, midt iblant oss. En av dem er Sidsel Wold, nrks Midtøstenreporter i egen høye person. Hva mener så hun? Hun mener som seg hør og bør i de kretser, at ansvaret for volden ligger hos filmskaperen, ikke de voldelige demonstrantene, ingen kritikk av dem nei. Selvsagt støtter hun ikke volden MEN…  Det er alltid et men, og det skinner tydelig og klart igjennom hva man faktisk mener. Idioten her er filmskaperen, ikke voldsmennene.Det var tydeligvis også viktig for myndighetene og pressen å få frem navnet til den som stod bak filmen. En mann ble utpekt som ansvarlig, tenker de ikke på at de setter denne mannen og hele hans familie i livsfare ved å publisere hans navn, og de kan ikke engang være helt sikre på at navnet er korrekt. Hva er egentlig poenget med å offentliggjøre det? Har han gjort noe ulovlig? 

Atter en gang sitter vi handlingslammet og ser på at bermen herjer, atter en gang aksepterer vi voldelige reaksjoner som svar på lovlige ytringer, atter en gang plasserer vi ansvar og skyld helt feil sted.

Og atter en gang fremstår man som de verste rasister, ved å ikke stille høyere krav til muslimer, men indirekte si at de befinner seg på et mye lavere nivå på utviklingsstigen siden de ikke kan oppføre seg som folk og man aksepterer deres totalt uakseptable handlinger som svar på en liten provokasjon.

Hvor latterlig absurd er vel ikke hele denne situasjonen, oppi det tragiske at flere har mistet livet på grunn av galskapen, man «tilbakeviser» at islam er en elendig voldsreligion ved å fremstå som islams egne, elendige voldsfantaster, man «forsvarer» sin profets ære ved å fremstå som gale voldsmenn. 

Strengt tatt opptrer man vel som profeten selv opptrådde, voldsmennene hadde ikke holdt på på denne måten uten å vite at de hadde profetens velvillige godkjenning til denne type oppførsel. 
Og de burde kanskje sjekke you-tube litt bedre når de først har forvillet seg inn der, og se hvilke krenkende filmer som er laget av muslimer om jøder. Som man reder ligger man.

Drep dem som sier at islam er voldelig. Så enkelt kan det sies.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar