Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.tirsdag 1. november 2011

Oslo = Mordor?


Oslo fremstår som en stadig mer guffen by. I mine øyne har den vært guffen lenge, men nå begynner det vel å bli en ganske utbredt enighet om det. Drap stadig oftere, voldtekter i skremmende høye tall, forslumming, bilbranner, ran, tigging og narkomane.

Det mest aktuelle nå er de ekstremt mange voldtektene som har rammet byens kvinner.
Som man reder ligger man, dette har politikerne lagt opp til gjennom den politikken de har ført. Man har sluppet inn store mengder mennesker man ikke kjenner bakgrunnen til, og/eller som i stor grad kommer fra steder i verden med et forkastelig kvinnesyn, så hvorfor er man forundret over å se resultatene som mange har advart om og ventet på, dette kan da ikke komme som noen overraskelse?

Det skrikes opp om mer politi, mer lys, mindre kratt! … , ja det er ikke måte på hvordan man skal omgå det som faktisk er problemet: for mange voldtektsforbrytere. For hvor mye politi må man ha for å ha et øye på hvert punkt der i byen? Mer politi er et blindspor. Jeg ser aldri politi som patruljerer her hvor jeg bor, merkelig da at vi aldri har hatt voldtekter her som jeg kjenner til.
Klarer man virkelig ikke å holde seg i selen uten å være overvåket av politiet, så har vi faktisk er kjempeproblem i dette landet, da kan vi jo ikke la folk gå løse lenger.
Allerede i 2003 advarte kripos-sjef Arne Huuse om at man burde begrense innvandringen for å få kontroll over den økende kriminaliteten. Selvsagt fikk han pepper for det, det var ikke der problemet lå. 

Neida. 

Og man fulgte ikke rådet, innvandringen har økt og økt, og det samme har kriminaliteten. Noen vet best. Det er ikke de med mest kunnskap, men de som skriker høyest og er flinkest til å albue seg opp og frem, karre seg til makt og selverklært respekt, mens de deler ut røde rasismekort og stempler enhver som sier dem i mot som det ondeste på jord. 
Hersketeknikk kaller man den slags.
Vi kommer aldri til å få bukt med dette problemet før vi stenger grensene, og sender ut av landet de av innvandrerne som er tatt for kriminelle handlinger. Verden er rett og slett et guffent sted, og den blir ikke mindre guffen av at også vårt land blir et guffent sted. Vil noen reddes til et bedre liv får de vise såpass respekt tilbake at de ikke behandler norske kvinner som søppel, det er vel i grunn det minste vi kan forlange.

Man får høre at det er brudd på menneskerettighetene å holde asylsøkere internert. Er det en menneskerett å få komme til Norge? Er det en menneskerett å få lyve om sin identitet? Hvorfor må noen ha visum, ellers kommer de ikke inn, mens andre kan komme her, (95 % av dem merkelig, men beleilig nok uten papirer), som så får vandre rundt i våre gater, uten at vi har rett til å vite om de er massemordere, krigsforbrytere, terrorister, pedofile, voldtektsforbrytere eller hva som helst annet vi ikke ønsker iblant oss, siden vi altså ikke vet hvem de er.

Mange ser ut til å mene at disse menneskenes rettigheter er viktigere enn norske kvinners rettigheter. Selv mange norske kvinner ser ut til å mene dette, er det dette som kalles Stockholmssydromet, eller er det rett og slett bare rein, gammeldags idioti?

Oslos politisjef hevder at dette er syke personer, men hvordan kan man være så sikker på det? Om man er opplært til at enkelte kvinner er verdiløse og dette kan man se av måten de kler og ter seg på, f.eks. ved å gå uten tildekking, siden det er for å hindre overgrep muslimske kvinner faktisk dekker seg til. Menn skal slippe ansvar, det er kvinnenes ansvar å hindre overgrep, gjennom å kle seg på en sømmelig måte, ikke gå ute alene, i alle fall ikke om kvelden, definitivt ikke beruset. Det er ikke nødvendigvis syke menn som bedriver dette, men det er menn fra syke kulturer, og mennene er blitt et resultat av nettopp den kulturen de er oppdratt i. Men dette er tabu, dette snakker vi altså bare ikke om.
Sauron ser ut til å ha slått seg ned i vår hovedstad. Orkene hans herjer, og de stakkars innbyggerne vet ikke sin arme råd. Så synd at Gandalf og Aragorn og deres venner glimrer med sitt fravær. Man hadde trengt noen modige helter nå, som tok ondet ved roten, tyren ved hornene, og som kunne dra sverdet og ta opp kampen.

Men det har vi ikke. Vår regjering sitter som kong Theodin, nedsløvet og nedstøvet med Ormtunge ved sin side. 

Ondskapen har slått rot, og vi har ingen helter som kan bekjempe den.


22 kommentarer:

 1. "Er det en menneskerett å få komme til Norge?"

  Ja.

  Ifølge sharia er det en "menneskerett" (muslimrett) å få komme til Norge og ethvert annet velutviklet land i verden fordi sharia "guds lov" står over sivilisasjoners lover.

  I muslimenes "menneskerettigheter" basert på sharia, står det svart på hvitt at "alle har rett til å søke asyl", Kairo-erklæringen av 1990, artikkel 12.

  Sharia erkjenner følgelig heller ikke landegrenser, da disse er menneskeskapt. Altså, har muslimer som står over alle andre livssyn og dermed er herrefolket, "rett til å bo hvor de vil i verden, også Norge" - og "det skal vi avfinne oss med", for å si det på Støres dialogdialekt.

  Derfor krever de også med største selvfølgelighet å bosette seg i Norge på nordmenns bekostning.

  "En muslimsk rettighet".

  Folk som ikke er villig til å underkaste seg deres ideologi, kan bare ha en status, og det er dhimmistatus, underordnet.

  Slik er islams verdenssyn.

  "Og det må vi bøye oss for"....


  Kort sagt, de respekterer ikke sivilisasjonens møysommelig utviklede systemer.

  Husk Afshan Rafiqs leveregel: ”Muslimer må rette seg etter gjeldende lover og regler i et samfunn så lenge de er i minoritet.”

  Hva som skjer når det er de innfødte som er i minoritet, kan vi bare tenke oss til.

  SvarSlett
 2. Det beste er å hindre folk i å snakke om det. Da er det lettere å tre ordninger ovenfra og ned på folket.

  Forvirre og tilsløre fakta, bruke hersketeknikker, dele ut røde rasistkort og røde roser, love mer demokrati og åpenhet samtidig som man strammer inn og hindrer åpne diskusjoner, f eks i NRK-studio.

  Alt dette er helt i underkastelsesreligionens ånd.  Det er visstnok ikke tilfeldig at "Ringenes herre" kan ligne mye på ting man kjenner fra historien og nå fra det vi ser og observerer med egne øyne i dag. - Et komplekst tema.

  SvarSlett
 3. "De fleste land må endre sine posisjoner og gi avkall på sine privilegier. Vi må gjøre noe annet enn å si nei, skriver Thorbjørn Jagland i dette innlegget i Aftenposten."

  Jagland jobber med å få Tunisia, Nord-Afrika, med shariastyre, inn i Europarådet sitt.

  Hvem trekker i trådene for å få denne marionetten til å agere som han gjør?


  http://www.enverden.no/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=1

  SvarSlett
 4. En indikator på hvordan de ser for seg at Norge skal integrere seg i ummaen

  "Det nye Norge trenger et nytt NRK
  28.10.2011 06:49
  NRK gjør for lite for å tilpasse programtilbudet til den flerkulturelle virkeligheten. Rekrutteringen av minoriteter er også for dårlig."

  http://www.utrop.no/pluss/artikkel/21415

  SvarSlett
 5. Ja vi må vel prøve å venne oss til å leve under sharia, og noen er tydeligvis allerede i gang...

  Torbjørn Jagland er en farlig mann. Han virker ikke spesielt begavet, men hva hjelper det så lenge han har så mye makt som han har. Hva i alle dager Afrikanske land skal i Europarådet å gjøre må man jo lure på, har han ikke peiling på geografi heller, eller har stormannsgalskapen tatt ham helt nå?
  Det fjerde riket?

  Om noen tar hensyn til minoritetene så er det jammen nrk, men man skal vel av prinsipp aldri bli fornøyd.

  Ellers er denne "bra":
  http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/284145/

  ..man kan ikke jobbe fordi man har så upraktiske plagg man nekter å ta av seg at man truer med å reise tilbake til Somalia.
  Kjære vene, man har høye tanker om seg selv..

  SvarSlett
 6. Når du snakker om farlig, og ubegavet. Kan være en dårlig kombinasjon.

  Særlig sammen med forfengelighet og evnen til å søke og nyte makt. Setter meg på tanker om hvordan slike personligheter kan brukes til å fjernstyres for større "prosjekter".

  Er redd dette kan være langt farligere enn folk flest først tenker seg når de ser fyren.

  En robot i seg selv er ikke farlig, men de som programmerer den. Hvem er de, og hvilke hensikter har de?

  SvarSlett
 7. "Jagland er ivrig når det gjelder grunnlover. Ikke bare vil han 'hjelpe' Tunisia med sin, men han har på eget grunnlag funnet ut at vi skal feire vår egen grunnlov med å rasere den og det den har stått for: selvstendighet og frihet."

  I tillegg til Tunisias og Norges grunnlover, har Jagland nylig tilbudt seg å være behjelpelig med å endre Storbritannias

  http://www.document.no/2011/11/stor-europa/#comment-353275441

  SvarSlett
 8. Watt mot voldtekt

  - Det er ikke Watten det kommer an på, men vettet!

  Svein Woje (teolog, lektor, forfatter)
  til VG under lyskuplene i Slottsparken november 2011

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10031093

  SvarSlett
 9. Allehelgensdag
  Alle martyrers dag, opprinnelig

  Fjortenårige Eva i Trondheim, som ikke lenger orket å leve, er vår moderne tids martyr.

  Synes det er fint å hedre hennes minne, sammen med de andre kjente og mindre kjente som har gitt sitt liv i kampen mot barbariet.

  SvarSlett
 10. Ja vi får bare håpe at noen har vett til å stoppe Jagland, men jeg er ikke optimist...

  Man lurer virkelig på hva som rører seg i hodet på disse folkene, og hvorfor de som burde være blant de mest oppvakte; politikere og de som har kommet opp og frem, ikke skjønner det de fleste andre forstår, at dette går nedenom og hjem.

  Nå blir det antagelig islamistiske diktaturer istedet for de diktaturene som var fra før i store deler av Midtøsten, ser liten grunn til å juble for det.

  Grunnloven vår må selvsagt også endres, for å kunne ødelegge enda mer.

  Stakkars Eva, hun er allerede glemt av de fleste, hennes liv ble kort, og ble ødelagt av våre politikeres uansvarlige politikk. Ingen stilles til ansvar for det.

  SvarSlett
 11. Fjortenåring voldtatt
  Politiet nedprioriterer

  "I mellomtida skal jenta ha blitt trakassert, forfulgt og truet av personer i miljøet rundt den siktede, og familien til jenta er svært fortvilt over situasjonen."

  Dette er da akkurat samme som skjedde med Eva? En gruppe kom på døren for å trakassere og true dem fra å anmelde?

  Men siden Stoltenberg og Storberget ikke er interessert i nordmenns skjebne, så har de vel ikke forutsetning for å ha hørt om Evas skjebne?

  Tenk hva reaksjonene og oppmerksomheten ville ha vært om dette hadde vært snakk om en innvandrer som var blitt voldtatt?

  "- I sommer var det så ille at hun ikke turte å gå ut, sier mora."

  Dette er sterkt kritikkverdig. Ja, skandaløst!

  Statsminister, justisminister - og utenriksminister..? - nedlater seg ikke til å bruke tid på saken, som er snakk om prinsipper, og eventuelt målrettet angrep på den norske befolkningen.

  http://www.dagbladet.no/2011/11/04/nyheter/innenriks/voldtekt/politiet/18859755/

  SvarSlett
 12. Ja det er grotesk, og hvor mange skremmes eller trues fra å melde når dette blir konsekvensene?

  At en person har den slags venner sier i grunn ganske mye,og man mistenker jo at dette kanskje ikke er "typiske nordmenn"

  En lignende sak skjedde i Sverige, hvor en hel bygd støttet gjerningsmannen fremfor offeret, og man kan jo si at det samme skjer i Aps egne rekker med tanke på den voldtektstiltalte ordføreren.

  Så det er kanskje i ferd med å bli typisk norsk det som før var helt utenkelig? Vi beveger oss definitivt da i feil retning.

  SvarSlett
 13. Har dere, -B- og andre, lagt merke til hvor ofte de nå viser norske politikere med løftet pekefinger?

  - For å venne nordmenn til å se "den nye øvrigheten", og bøye seg for denne?

  Sjekk også kameravinkelen her

  Storberget formaner
  http://static04.vg.no/drfront/images/2011-11/04/86-361f8de7-6d6a4ef7.jpeg

  SvarSlett
 14. Så spørs det om det er fordi pekefingeren er oftere løftet enn før, eller om det er media som bevisst bruker denne type bilder.

  Nei, nei grutt..

  SvarSlett
 15. http://www.morgenbladet.no/article/20111104/ODEBATT/111109995

  En kvinne forteller om sine erfaringer med å bo i Oslo.

  SvarSlett
 16. Titten Tei Hareide ble også brukt med løftet pekefinger i dag i Dagbladet eller VG.

  Har inntrykk av at dette brukes mer bevisst og oftere nå enn tidligere. Dette er samme positur som imamer, mullaer, ayatollaer - og Obama bruker konsekvent.

  Sterkt manipulerende, er det.

  SvarSlett
 17. Cambridge slaktefest
  - Fri fra skolen!

  http://sheikyermami.com/2011/11/07/cambridge-in-full-blown-dhimmitude-muslims-ecstatic/

  SvarSlett
 18. Kan vi snart vente lignede mangfoldsfest med påfølgende skolefri på Tåien?

  SvarSlett
 19. Har man først sagt ja en gang er det nok ingen vei tilbake. Blodbad og dyremishandling ser det ut som, hyggelig feiring.:-/

  SvarSlett
 20. Er ikke lov til å kalle det dyremishandling -B-. Kan bli bråk av slike "rasistiske" uttalelser!

  Når det er muslimer som gjør det er det helt i orden, uansett hva det er de gjør. Det kalles "kulturberikelse" i politisk korrekt nytale!

  Spiralis

  SvarSlett
 21. Akk ja, jeg bryr meg ikke lenger, løgnerne kan kalle meg hva de vil, jeg vet at de tar feil og at jeg har rett.
  Fine ord, totalt uten innhold, og keiseren får stadig flottere og flottere klær.

  SvarSlett
 22. Overgangsordning

  Siden Jens har innsett at folket ennå ikke er villig til å gi slipp på hverken Konge eller Kirke og alt som ellers hører med, ryktes det at han som en overgangsordning vil innføre en ny aftenbønn

  <<
  Kjære Jens, jeg har det godt
  Takk for alt som jeg har fått
  Du er god, Du holder av meg
  Kjære Jens, gå aldri ifra meg
  Pass på liten og på stor
  Jens bevare far og mor
  (Og alle barn på jord)
  >>

  SvarSlett