Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.torsdag 17. november 2011

Den nye kulturen.


Man lurer stadig på hvilket samfunn vi kommer til å få i fremtiden.
Det trygge, gode, fredelig samfunnet mange av oss har vokst opp i og setter stor pris på ser ut til å være i ferd med å forsvinne, politisk vedtatt av våre politikere, uten å ha spurt folket til råds.
Man kommer oftere og oftere over små drypp som viser hvilken vei det går, både i vårt samfunn og i andre europeiske land.
Nylig kunne vi lese at i Nederland har rundt 40 prosent av marokkanske gutter og menn i alderen 12 – 24 år vært pågrepet av politiet en eller flere ganger. Også kriminalitet blant jenter med marokkansk bakgrunn er et voksende problem.
Hva i alle dager er grunnen til dette? Manglende oppdragelse eller er det en bevisst forakt for samfunnet som har tatt imot en og gitt dem et bedre liv?

 I Danmark var det nylig en sak hvor et lekeland vedtok å nekte alle somaliere adgang. Selvsagt ble det bråk om det, og det er jo også en svært spesiell ting å gjøre, men det sier kanskje litt om hvilken situasjon man har havet i når man går til denne ytterligheten. Bakgrunnen var at det dukket opp 900! somaliere på en gang. I seg selv kanskje ikke et problem, hadde det ikke vært for at det endte i masseslagsmål, og at det ikke var første gang man opplevde denne type problemer.

 
Trenerne er redde for unge fotballspillere, foreldre stiller ikke opp, kontingent blir ikke betalt, vold, aggresjon, manglende respekt for regler ser ut til å bre om seg.

«-Under en kamp mellom Grei og Vestlis 13-åringer på Greibanen ble tre Vestli-spillere bortvist av treneren grunnet dårlig oppførsel. Spillerne satte seg på tribunen og sjikanerte Grei-spillernes foreldre. Da de på nytt ble bortvist, knuste de bilruta til treneren og tisset på draktene sine.

-Vi har forsøkt å lage litt rammer rundt kampene med musikk og speaker, i tillegg har vi hatt vakter. En vakt som gikk rundt banen under en kamp fikk en stein i hodet, og da ville jo selvfølgelig ikke han være vakt lenger. Volden har eskalert, mener Kjepperud.

  -Vi hadde tapt 2-5. Dommeren hadde blitt angrepet av våre spillere, fordi de syntes han var dårlig. Sånn kan vi ikke ha det, seier leder i Grorud IL, Richard Pedersen.

  -Under Grorud Cup gikk det fullstendig galt med et Romsås-lag. Etter tap, raserte de en garderobe. Romsås-spillerne ble også tatt på fersken da de stjal brus fra Groruds klubbhus. – Jeg tok dem på fersken og hold fast den ene gutten. Da spurte jeg Romsås-lederen hvorfor han ikke gjorde noe, han svarte at han ikke turte.»

Og det mangler ikke på eksempler på fotballkamper med multikulturelle innslag som ender i bråk:

Her klikker det for fansen til det irakiske 16-årslaget i Gothia Cup

Lag fra «Trøndelag» angrep politiet og motspillere. Hele laget, inkludert trenerne, er bortvist fra Ekeberg-sletta. - De kom gående over sletta med trestokker.

Bedriftskamp med kurdisk lag endte i masseslagsmål:

Fotball-ledere slår alarm om vold og trusler.
"Både Smith og Nordstrand-leder Rydningen konstaterer at problemene ofte oppstår rundt flerkulturelle lag. De mener at også den delen av problemet må belyses."

Masseslagsmål etter fotballkamp i Gutter 16

En spiller på Drammen politiidrettslag har nå anmeldt en motstander etter bedriftsfotballkamp mot innvandrerlaget Viktoria. Opptrinnet fant sted da lagene nylig møttes til syverkamp i Mjøndalshallen.

Voksne supportere angrep spillere i Norway-cup

Man får inntrykk av at det stadig oftere oppstår vold og bråk i forbindelse med fotballkamper, og at hver gang det skjer er et innvandrerlag involvert. Kultur eller ukultur, et voldsomt og ukontrollerbart sinne over tap, rett og slett manglende evne til å akseptere nederlag, en umulig kombinasjon om man skal bedrive konkurransesport.

Jeg leste en gang en bra kommentar på rights.no, som jeg ikke finner igjen dessverre, om hvordan mange innvandrergutter oppdras som prinser og ikke takler nederlag. Er de ikke flinkest så takler de det ikke, de tåler ikke tap, de tåler ikke å ikke være best. Sånt må det bli bråk av, og det ser vi stadig oftere eksempler på.

Må vi akseptere denne nye kulturen, har vi egentlig noe valg?

12 kommentarer:

 1. Den højere status og den magt den muslimske kulturkreds tillægger hankønnet

  "Muslimske drenges rolle som "prins" skaber mod-identitet"

  "Vi vil her især fremhæve den forestilling om "berettigelse" der dominerer drengesocialiseringen i hjemmet og det omgivende etniske miljø.

  Narcissisme indbygges i langt flere indvandrerdrenge af muslimsk herkomst end i drenge fra eksempelvis kristne, hinduistiske eller buddhistiske familier, netop ved den højere status og den magt den muslimske kulturkreds tillægger hankønnet.
  "

  Der er vi nok temmelig nær kjernen av problemet. Mix så dette med arabisk voldsforherligelse, så har vi den blandingen vi ser resultatene av også nå i Norge.

  Nina Karin Monsen har forøvrig skrevet en meget bra kronikk i Aftenposten for noen år siden om det muslimske hankjønnet.

  Ellers er det noe helt primitivt ved denne mentaliteten der hankjønnet alltid skal fremheves og ha makten.

  http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=46&tekstid=1610

  SvarSlett
 2. Ja der var den saken jeg tenkte på, flott at du fant den!
  Ja du har helt rett i at mentaliteten som setter hankjønnet øverst er kjernen til problemet, sakte men sikkert har den vestlige verden i stor grad kommet seg ut av den mentaliteten, mens andre tviholder på den og er i ferd med å tilbakeføre den også til vårt land.
  Menn over kvinner, muslimer over alle andre, vold gjenoppretter tapt ære, det er ikke akkurat sympatiske trekk.

  SvarSlett
 3. Vi skal ikke akseptere denne ukulturen. Vi må kjempe imot med alle midler. Vi vil ikke tilbake til den mørke middelalder nå som vi hadde fått det så fint!

  Tilbakeskrittet kan skje over natten. Se f eks Iran. Der var det av med normale klær og på med islamske drakter over natten.

  Hadde noen spurt dem som gikk med miniskjørt om de trodde det kunne være fare for at landet ble satt tilbake til middelalderkultur neste dag, hva ville de ha sagt?

  SvarSlett
 4. Regjeringen Pedersens program for 2020-2030

  - demokrati
  - ytringsfrihet
  - rasisme
  - diskriminering

  Eskil Pedersen, Statsminister 2020-2030, med røde floskler

  "Jeg tror vår generasjon vil bli veldig reflekterte. Politikken vil følge oss hele livet som verdi og vi har fått en ryggmargsrefleks som går på demokrati, ytringsfrihet, rasisme og diskriminering.

  Tida vil vise om vår generasjon vil forme politikken, Stortinget og regjeringen 10—20 år fram i tid. Jeg håper dagens AUF-ere vil lede regjeringen da."

  Eller...?

  Vil vi kunne ha et parti med mer norskorientert program i regjering innen 2020, på et tidspunkt da nordmenn forøvrig allerede vil være i mindretall i hovedstaden?


  http://www.dagbladet.no/2011/11/19/nyheter/politikk/eskil_pedersen/innenriks/auf/19081968/

  SvarSlett
 5. Enig i at vi ikke skal akseptere dette, men det absurde er jo at de som tilsynelatende kjemper for ikke-vold, likestilling og fred, omfavner den nye kulturen. Komplett uforståelig, men like fullt sant.
  Iran er et eksempel på hvor fort det kan gå ja, og hvor enorme endringer det kan bli. Og med tanke på det som skjedde i Tyskland på 30-tallet, ser man et skrekkens eksempel på hvordan man kan få enorme folkemengder til å hive seg på galskapen. Og til slutt er det å slå seg sammen med overmakten eller tie eller dø.
  Eskil Pedersen er nok dessverre en mulig kommende statsminister ja. Mer av det samme som ikke har virket, mer undergraving av ytringsfriheten, mer utrygghet, mer rasisme og diskriminering mot nordmenn.
  Fremtiden ser ikke lys ut.

  SvarSlett
 6. Kjære -B-,
  Du kommer til å bli en riktig så søt bestemor der du går og triller barnevogn i burkaen din sammen med din burkakledde datter i 2038.

  Dette går nok den veien høna sparker.

  På den annen side skal jo Politiet følge med så nøye på hva vi skriver på slike "islamkritiske" blogger, så vi sitter vel på vann og brød begge to før 2038! ;-(

  Spiralis

  SvarSlett
 7. Kjekt å se deg her! :-)

  Det går den veien hønen sparker ja, men at noen, noen gang klarer å få tredd en burka på meg, det tviler jeg sterkt på. Ett sted går grensen, og jeg skal kjempe imot med nebb, klør og det jeg måtte ha for hånden!

  At vi havner bak lås og slå for islamkritikk, eller havner på asylet med alle de andre "islamofobe" der ute er det dog en mulighet for.

  Mest sannsynlig sprekker jeg av sinne, som en annen lemen, før den tid.

  Men vi kan ikke gi helt opp, ikke ennå!

  SvarSlett
 8. Vi kan ikke, og vi skal ikke gi opp. Aldri!

  Det samfunnet vi vil ha, skal vi gjøre alt vi kan for å skape selv. Det er andre tider nå. Tidligere kunne vi fritt bevege oss rundt i et velfungerende og på alle måter, trygt samfunn. Ting hang sammen som et pålitelig urverk med alle tannhjul på plass.

  Nå må det nybyggerånd til. Vi må stå sammen, skape møteplasser, og bygge opp et mentalt forsvar og beholde vår kultur. Et blikk til USA kan gi en ide. Bygget på gammel god norsk dugnadsånd bare må det bli bra!

  Mer og mer statsstøtte vil gå til islamske tiltak i alle utenkelige former.

  Nordmenn vil bygge sitt samhold og forsterke sitt samfunn ved hjelp av dugnad og nybyggerånd.

  SvarSlett
 9. Jeg bor enn så lenge i en del av landet hvor det gamle Norge ennå eksisterer, hvor man ikke risikerer å bli overfalt om man går ute nattestid, hvor dørene kan være ulåste, hvor tilliten ennå er tilstede, men det er vel bare et tidsspørsmål før vi mister det også her..
  Det er dugnadsånd som må til ja, for man vil nok aldri få støtte av staten for bevaring av det gamle Norge, eller gjenoppbygging av det raserte Norge.
  Tenk hvilke plitikere "vi" velger som står med åpne øyne og et salig smil og ser på at landet vårt raseres.
  Dugnad er det også som opplyser oss, Document.no får ikke en krone i støtte, ikke en gang fra Fritt ord, og likefullt holder på de på, på dugnad, med å opplyse de som opplyses vil, takk og pris for at de holder ut. Virkelig en inspirasjon for alle andre!

  SvarSlett
 10. Stygg episode med 11-årig gutt i Namsos, som ble kontaktet(...) av to afrikanske menn som snakket dårlig norsk. Gutten klarte å stikke av da en politibil kom kjørende forbi.

  Når det gjelder document.no, synes jeg det er en stor ære å ikke motta en krone i økonomisk støtte fra Fritt ord. Document må for alt i verden, ikke finne på å prostituere seg!

  MSM har drevet bra PR for document siden i sommer. Synes det merkes på økende antall kommentarer til sakene deres.

  Alle som har noen kroner å avse, burde se det som en stor ære å støtte document, også ved å snakke om sakene som taes opp der.

  Vi må frigjøre oss fra slaveriet under de styrende politikerne og ikke lenger la oss blende av deres flotte ord og floskler. Det er våre liv og vår frihet det står om.

  Ingen flere voldtekter! Ingen flere ran! Ingen flere drap! Det har vi ikke råd til. Vi har ikke en eneste å miste

  Det er ille nok å lese om enkeltepisodene, men verre å forestille seg hverdagen og livet for nordmenn som lever med den nye ukulturen helt innpå seg, og ikke ser noen vei ut. Disse har kanskje ikke noen som snakker for dem? Hva gjør de?

  Hvilke alternativer har de? Bryte opp, og starte et helt nytt liv, selge hus eller leilighet, si opp jobb, og starte helt på bar bakke i en utkant, hvor det ennå går an å leve i fred? Hva blir viktigst? Bylevestandard med bybekvemmeligheter, eller enklere levestandard men med høyere livskvalitet?

  SvarSlett
 11. Klarer document seg uten støtte er jo det bra, jeg bidrar selv med et månedlig beløp, men jeg ser ingen grunn til at de ikke skal kunne motta støtte, i alle fall fra Fritt ord, som burde leve opp til navnet og støtte nettopp det frie ord.

  Jeg ser ingen annen løsning enn å flytte, for de som ikke orker mer, tøft er det, å bryte opp, skifte jobb, skole og hjemsted, men alternativet er vel verre, å bli boende et sted hvor man er utrygg og hvor man mistrives.

  Bylevestandarden er oppskrytt, jeg har levd i by til jeg var ca 25, og i en bygd siden, jeg mangler ikke noe her som jeg ikke klarer meg uten, men har derimot fått mye jeg ikke hadde i byen.
  Mye mer avslappende liv uten rush og kaos, mye mer for pengene av hus og plass, flott natur til vanns og til lands, og ingen nekter meg å reise til en by hvor ofte jeg vil om jeg savner noe der...

  SvarSlett
 12. Enig i det du sier om bylevestandarden.

  Ved å gi slipp på byen lar man samtidig noen goder fare - som man kanskje ikke engang benytter seg av - og så får man noen man kanskje ikke engang visste man trengte, men som i sum langt overgår summen av bylivsstandarden.

  SvarSlett