Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.mandag 19. september 2011

Da vant drittsekkene igjen.

Den stakkars tegneren Kurt Westergaard besøkte nylig Norge. Han skulle lansere en barnebok, sammen med Geirr Lystrup, og KW tilbragte noen dager som turist i Oslo i forkant av arrangementet.

Men før man visste ordet av det var Westergaard på vei hjem, med den nyervervede diagnosen hjerteflimmer, påfunnet av sikkerhetspolitiet.

Det viste seg nemlig at det var sterk mistanke om drapsforsøk mot Westergaard, atter en gang etter så mange år. Skal mannen aldri få fred?Måten man han taklet denne saken på helt fra starten, gjør at man er garantert at slikt vil skje igjen. Man har akseptert at det er forskjellige regler for forskjellige mennesker, noen kan true seg til respekt, vi liker det ikke, men vi aksepterer det, vi våger ikke annet. På den måten blir det aldri fred å få, terroristene vinner jo hver gang, denne gangen måtte Westergaard reise hjem med halen mellom beina, og det ble poeng til terroristene atter en gang.
Og vi som har levd i den villfarelsen etter sommerens hendelser, at nå var det slutt på all uenighet og uvennskap, og at vi alle var en stor og happy flerkulturell familie. Akk ja.

Omtrent samtidig som dette hendte, ble Las Vilks i Sverige antagelig forsøkt utsatt for attentat, der arresterte man tre unge menn, alle med et navn som ligner på Mohamud.
Her er litt om bakgrunnen til Vilks, som jeg skrev om en gang før.Det er altså fremdeles dødsstraff for å krenke muslimer, det er blitt en vane, det vies liten oppmerksomhet sett i forhold til alvoret, og det faktum at landet var nære på å oppleve enda en terroraksjon på kort tid.

Selvsensuren blir bare verre og verre, bare det å samarbeide med de dødsdømte er nå blitt farlig, Geirr Lystrup ble anbefalt å få hemmelig telefonnummer og fjerne navnet sitt fra postkassen, hvorfor finner vi oss i dette, hvor er rosetogene og sympatien med ofrene? De har for det første mistet sin frihet,og må samtidig leve med angsten hengende over seg for å plutselig bli utsatt for et hatefullt angrep med mål å drepe dem.
Og mannen som står bak, og som omtales som kriminell og med tilknytting til islamistiske miljø, vi vet vel alle hvem det snakkes om, uvisst av hvilken grunn nevnes ikke mannen med navn, skal han komme seg unna denne gangen og?

Begge disse to kunstnerne har jeg kjøpt kunst av, bildene henger strategisk plassert, så jeg hver dag skal huske på hvilke ofre noen gjør, og at friheten er uhyre sårbar og i ferd med å bli tatt fra oss, om vi ikke passer oss for hva vi sier eller gjør. Og aller helst bør man være føre var, for hvem vet hva som krenker neste gang.

Det er ikke til å tro det som skjer i det før så fredelige landet vårt, men det er den motbydelige virkelighet.

Men pass deg for å advare, for da er du antagelig islamofob, rasist og ikke minst høyreekstremist, og det er jo det verste man kan være i disse tider.

11 kommentarer:

 1. Dette har jeg gått glipp av. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det. Har i grunn sluttet å lese norske aviser etter denne sommeren. Orker ikke all propagandaen de spyr ut.

  Kan det være Bhatti-boy som har vært ute og truet og terrorisert igjen?

  Apopos å "leve i den villfarelsen etter sommerens hendelser, at nå var det slutt på all uenighet og uvennskap, og at vi alle var en stor og happy flerkulturell familie.":

  I mitt første møte med Oslo etter sommeren, opplevde jeg at en neger skulle selge dop til meg og at en sigøynerkjerring prøvde å selge falskt gull. Like i nærheten var det noen andre sigøynere som drev med ulovlig koppespill.

  I løpet av sommeren hadde ei venninne av meg blitt antastet av 3 innvandrertenåringer midt på nattten da hun kom hjem fra jobb, og en annen kamerat ble rana av en neger.

  Ja, ja. Disse problemene eksisterer heldigvis ikke lengre nå (etter ABB), vi får bare lukke øynene så forsvinner de sikkert av seg selv... Tra-la-la-la.

  På en måte fortjener nesten ikke nordmenn å få ha sitt land i fred heller - alle nordmenn vet at det er mange problemer, men de gjør ingenting med det. De bare går rundt og gleder seg til neste valg, og til neste valg, og til det neste igjen...
  Norge er tapt.

  SvarSlett
 2. Nei det er ikke mye kjekt å lese norske aviser,men av gammel vane klikker man seg jo innom. Har innstallert add-block, så håper nettleseren registrerer det, så nettavisene ikke tjener penger på meg..

  Tror nok det er han du nevner ja. Man henviste til advokaten, som var Elden, men navnet ble aldri nevnt, selv om man la ut mange hint..

  http://www.document.no/2011/09/kjent-kriminell-var-ute-etter-westergaard/

  Merkelig disse episodene du nevner, jeg trodde det var slutt på denslags, er det noe jeg har misforstått?

  Men man får jo som fortjent ja, stemmer man frem politikere som vil ha det sånn, så blir det sånn, enkelt og greit.

  Deler av Norge er tapt. Stopper man ikke snart opp brer det om seg, men enn så lenge kan man finne steder i Norge der slikt ikke er noe problem, men hvor lenge det varer er jo et åpent spørsmål..

  SvarSlett
 3. Bombe i turbanen

  Virkeligheten overgår igjen fantasien. Den tidligere presidenten i Afghanistan ble tirsdag denne uken drept av en selvmordsbomber - med en bombe skjult i turbanen

  SvarSlett
 4. Iler til med forslag til presisering

  - Noen kan true seg til frykt

  I visse araberinspirerte kulturer trues det ofte til frykt, noe som feilaktig oversettes med det norske ordet 'respekt'.

  Respekt er noe man gjør seg fortjent til, og ikke noe man kan kjøpe eller true seg til.

  SvarSlett
 5. Norske avisers sterkt opptrappede propaganda

  Synes det er påtagelig hvordan propagandaen i norske massemedier er blitt opptrappet etter at Stoltenberg utbasunerte at Norge skulle ha mer demokrati etter 22 juli 2011.

  Document har en sak nå om at såkalte menneskerettigheter - muslimers rettigheter? - skal inn i Grunnloven, et innlegg skrevet av en advokat.

  Hva vi burde ha hatt som del av den norske Grunnloven, var nordmenns rett til ikke å bli ranet, voldtatt eller drept

  Mono-multikultiforkjemperne kjører sitt løp uavhengig av spede protester fra nordmenn. Hvis nordmenn selv ikke setter en stopper for dette løpet, vil vi bli liggende igjen i grøftekanten, ranet, voldtatt og drept mens multikultikaravanen fortsetter sitt landeveisraid med de rødgrønne på slep.

  SvarSlett
 6. Bombe i turbanen, ja det måtte vel komme...

  Ja, ordet respekt er i likhet med ordet ære frarøvet oss og besudlet med en annen betydning enn den vi er vant med, du har rett i at man heller burde kalle det frykt, for det er nok en mer korrekt benevnelse av denne følelsen man bør ha for disse.

  Grunnlovsendringer burde først og fremst gå på retten til å føle seg trygg i eget land, men den retten får vi vel aldri.

  Media tok helt av etter 22/7, det vil ingen ende ta, denne uken var det Brennpunkt som i verste Sovjet-stil bedrev propaganda og kampanje, motbydelig er det.

  SvarSlett
 7. Skremmende påminnelse fra Rustad

  - Er det fordi Norges politikk selv i økende grad inngår i samme sammenheng?

  "Konspirasjonsteorier og paranoia brukes som våpen mot Israel og Vesten i verdensorganisasjonen, og forvandler den til en ideologisk arena. Ahmadinejads galemathias er noe mer enn det, det inngår i en sammenheng, og den vil ikke norske journalister belyse. Er det fordi Norges politikk selv i økende grad inngår i samme sammenheng?"

  http://www.document.no/2011/09/fn-som-ideologisk-arena/


  Og ellers...

  Megamoske i København - Finansiert av Iran

  http://www.hudson-ny.org/2444/denmark-mega-mosque

  SvarSlett
 8. Lukrativ multikompetanse
  - En del av godhetsindustrien?
  - Omfordeling?
  - Betale skatten med glede...?

  "(VG) Barnevernsmyndighetene har nå beordret full stans i utplassering av barn hos Toten barnevern- og kompetansesenter."

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10039000

  "Et søk i skattelistene viser at eieren, Mossi Antonio Zaferi, doblet sin likningsmessige formue fra 24,5 millioner i 2007, til 47,9 millioner i 2008.

  Bygger fra bra til bedre

  Titalls millioner ruller altså fra statlige barnevernskasser til Zaferis barnevern-selskap."

  http://www.abcnyheter.no/nyheter/okonomi/100805/millionene-strommer-til-toten?page=1

  SvarSlett
 9. Man kan bli helt oppgitt over alt man leser, av og til skulle man ønske man bare kunne stenge av.. ser jo også ut som mange faktisk gjør det, alt for mange som ikke holder seg informert, det er nok mest behagelig sånn.

  SvarSlett
 10. så feigt og patestisk av denne tegneseren å tegne profeten min. stakkars, det ligner sykt på han foressten. tror han bare har sittet å tegnet seg selv, for han har dsv ikke et liv:/ Rettferdighet vinner til slutt. sannheten vinner til slutt. kanskje ikke i dag, men skal love deg det. 100% sikker på at sannheten vil vinne over alt. inshallah. må gud lede dere til den rette veien og passe på dere. peace out :)

  SvarSlett
 11. Men det er ikke sykt og patetisk å drepe mennesker i islams navn? Skjønner du ikke hvorfor noen tegner ham på denne måten? Hvorfor protesteres det så heftig på noen tegninger, mens drap forbigås i stillhet?

  SvarSlett