Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.torsdag 4. desember 2014

Når man ikke kommer fra en flokkSkal si det har skjedd ting i rekordfart dette året. 

Vi er blitt belemret med isis, eller isil, eller is eller hva de kaller seg denne uken. Kjært barn har mange navn, det har visst drittsekkene og. Makan til motbydelig gjeng skal man lete lenge etter, det er ikke til å tro hvordan denne gjengen har klart å bygge seg opp og ta makten over et så stort område på svært kort tid. Hvordan dette skal ende er vanskelig å tenke seg, men at det blir et blodbad og uendelige tragedier er det vel ingen tvil om, man er jo allerede godt i gang. Bildene man finner på nettet av disse umenneskenes ugjerninger er så groteske at man ikke kan dele dem.

Det som provoserer mest her til lands er kanskje at så mange hardnakket hevder at dette ikke har noe med islam å gjøre. Virkelig? Hvorfor er det så ufattelig mange muslimer som bedriver denne type ekstreme uhyrligheter verden over? Helt tilfeldig liksom? Hvem tror man at man lurer? Og hvorfor er det så mange konvertitter som rammes av denne galskapen? Hva er det de alle misforstår? Muhammeds ord, hans levesett, hans jihad, hans blodtørstighet? 

Det var så mye snakk om ABB og om han kom «fra en flokk». Han gjorde ikke det, han var en ensom ulv, et utskudd, en forvirret person som ikke samarbeidet med noen. Men islamistene, de kommer fra en flokk, en kjempeflokk, en flokk man ikke våger å kritisere, i alle fall ikke knytte til all den terroren den helt klart er koblet til. Terroristene blir radikalisert i norske moskeer, sponset av våre skattepenger, religionsfrihet må vite.

Brennpunkt hadde nylig en dokumentar om den «norske» terroristen som var med på terroren på kjøpesenteret i Kenya, hvor 67 mennesker ble drept. Lite snakk om ham og hans flokk i ettertid. Var han ikke norsk nok, eller var flokken feil? Antallet drepte var jo mistenkelig lik en annen sak det kan være naturlig å sammenlikne med, men i motsetning til ABB er det vel knapt en eneste nordmann som vet hva denne terroristen faktisk het. Snodige greier i grunn, regner man ham ikke som god nok nordmann, eller er det ikke like ille å drepe folk i Afrika, og hva kaller man i så fall dem som mener dette?

Hassan Dhuhulow het han forøvrig.

Og selvsagt avsluttet man programmet med at en muslimsk representant i Norge fikk stå og holde monolog helt uten et eneste kritisk spørsmål, eller ha med noen som kunne komme med et annet syn på saken. Han fikk legge ut om at dette hadde ikke noe med islam å gjøre, og nå var han faktisk lei av å måtte ta avstand fra den slags. Kanskje det er på tide at noen setter seg ned og grubler over om dette faktisk KAN ha noe med islam å gjøre, som man grublet over de mest utrolige koblinger og teorier da ABB utførte sine grusomme gjerninger. Man ga forfatterne av ABBs lesestoff svært mye skyld og ansvar for hans gjerninger. 

Det er EN svært viktig bok de muslimske terroristene leser alle som en, og den er blitt en kjempeelefant som ingen våger å nevne i denne sammenheng. Det har faktisk kommet seriøse(?) forslag om å «gi ungdommen en koran før ekstremistene tar dem», og det blir ikke engang slått hardt ned på og latterliggjort som det elendige forslaget det faktisk er. Man kan vel like gjerne gi nazistene «Mein kamp» og tro at det vil hjelpe mot deres ekstremisme.

Tilsynelatende oppegående folk, og en god del litt mer tvilsomme, ser ut til å ha bestemt seg for at islam er fredet, uansett hva som måtte skje. Så kan man lure på hva grunnen til det er. Hvilken annen ideologi kan feile gang på gang og kobles til så mye elendighet, og likevel beholde sitt «gode navn og rykte» blant så mange? I min verden sliter jeg med å finne EN positiv ting å si om denne ideologien, mens andre sliter visst mer med å se EN negativ. 

Og når en islamist rakker ned på islamister som er noen hakk verre, så hylles denne ene islamisten, og kåres til både det ene og det andre av æresbevisninger og nomineres som «årets Osloborger» og hva de nå finner på å kalle det. Snakker meg om å hvitvaske ekstremistene, bare fordi det finnes noen som er verre.

Det er selvsagt ikke så ekstremt å forsvare kapping av hender, når andre gjennomfører kapping av hoder, skal si grenser skyves, men i 2014 burde det heller ikke være mulig inngangsbillett til tittelen «årets Osloborger». Ikke engang Oslo kan vel ha sunket så dypt??

For ikke mange dager siden ledet Faten, i dag kan man lese at «Stemmejuks har blitt oppdaget. Falske stemmer er slettet.»


2 kommentarer:

  1. Jøss, så flott at du er i gang att! Syrlig og skarp som vanleg. Stå på!
    Olav Bj.

    SvarSlett