Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.onsdag 13. juni 2012

Hva skal man vel skrive om..?

I lengre tid nå har jeg tenkt over hva jeg skal skrive om på bloggen. Problemet er ikke å finne noe å skrive om, problemet er å prioritere, fordi det er så mye å skrive om.

Jeg kunne ha skrevet om den stakkars mannen fra Tunisia som fikk hodet skåret av, fordi han konverterte fra islam til kristendommen. Det ligger en film av hendelsen på nett, jeg har ikke orket å se den, men så såpass mye av den at jeg så at det var ikke noe som skjedde i affekt, kniven ble holdt mot halsen hans lenge før man satte i gang, dette var gjennomtenkt og helt i tråd med Muhammeds vilje, det er jo tross alt dødsstraff for å velge bort ”fredens religion” i følge profeten selv. Om du vil sette deg inn i den saken har blant annet HRS og Kabylia skrevet om det. Dette er altså resultatet av den arabiske våren i det tidligere relativt moderate Tunisia, hvorfor er ikke dette en nyhet for norske medier?

Jeg kunne ha skrevet om at jøder i stadig større grad angripes i Europa, men det er jo knapt noen nyhet lenger, det er blitt en vane. Selv i Norge angripes jødiske barn av klasse”kamerater” og brennemerkes med glødende mynter.
Og skolen ser ikke ut til å bry seg om saken, og media ser ikke ut til å bry seg om saken.
 
 Jeg kunne skrevet om at Finland er neste land ut til å avlive ytringsfriheten og benekte sannheten, da de har meldt seg inn i det dårlige selskap som dømmer mennesker for å si sannheten. Påpeker man det faktum at islams profet i egen høye og ukritiserbare person giftet seg med en 9 år gammel jente og derfor må kunne mistenkes sterkt å være pedofil, skal man altså straffes for det. Som Elisabeth Sabaditsch-Wolf tidligere ble straffet for det samme i Østerrike, er nå Jussi Kristian Halla-aho dømt for det samme. Jeg lurer på om man vil kunne bli straffet om man beskylder andre menn som forgriper seg på 9-åringer for pedofili, i så fall er det vel bare å melde politi og domstoler i stor stil, og slippe de stakkars pedofilidømte løs snarest.
Er det ikke fantastisk at man i 2012 i det ”frie” Europa kan dømmes for krenkelse for å påpeke krenkelse og overgrep?

Jeg kunne skrevet om forfølgelse av kristne i muslimske land, hvor de slaktes ned for sin tro, men det ville bli for omfattende å ta opp dette, det er for mye å ta av.
Ikke nok med det, de behandles som en underkaste også i land som Storbritannia.

Jeg kunne skrevet om alle bilbrannene i Oslo, men det er jo strengt tatt en fillesak, dessuten bor jo ikke jeg i Oslo, så hvorfor bry seg?

Jeg kunne skrevet om sikhene i England, som demonstrerer sammen med EDL (English defense league) for også sikhene rammes av de pakistanske mennene som oppsøker unge, sårbare jenter, innynder seg, for så å misbruke jentene i stor stil. Pressen omtaler mennene som asiater, men ingen sikher, ingen asiatiske ikke-muslimer for å være nøyaktig, om nå det er et poeng da, er blant gjerningsmennene, og ingen muslimske jenter er blant ofrene.
Tidligere har man ikke engang våget å nevne saken i redsel for å fremstå som rasistisk, ved å påpeke faktum. At man faktisk er nettopp rasistisk, ved å skjule sannheten når det er en spesiell innvandrergruppe som er gjerningsmenn, noe man neppe ville gjort om de var hvite, ser ikke ut til å ha vært oppe til vurdering hos ”anti-rasistene” som stort sett er de virkelige rasistene. Men å være rasistisk overfor unge, britiske jenter er vel ikke noe problem, de har sikkert forfedre som har gjort noe dumt en gang i fortiden, så det er antagelig vel fortjent.

Eller jeg kunne ha skrevet om Geert Wilders, den nederlandske politikeren som lever med politibeskyttelse og livvakter døgnet rundt, og som ikke har sovet i sitt hjem siden 2004. ”Jeg har levd med politibeskyttelse siden den gang, det er prisen for å si sannheten om islam” Han overnatter på militærbaser, fengsler og ”safe houses”.

Jeg kunne trukket frem eksempel på eksempel på hvorfor jeg mener utviklingen går feil vei, mer og mer for hver uke, med vold, drap, utrygghet, kriminalitet også i vårt land. Jeg ser ingen vei tilbake, så lenge politikerne ikke en gang vil vedkjenne seg problem og årsak, men om jeg skulle fokusere på dette ville jeg vel fremstå som fordomsfull, negativ og rasistisk, og det vil jeg vel ikke, vil jeg vel?

Jammen bra da at jeg ikke har skrevet om dette, det kunne jo hende noen ville syntes dette var ille, og nå når det snart er sommer og ferie bør man vel tenke positivt og se lyst på fremtiden, og ikke rote tankene sine bort i urettferdighet, grusomhet, intolerante religioner, motbydelige drap og andre uhumskheter.

Nei la oss heller se positivt på det. I dag kan vi  glede oss over Østfold AUF, som viser sin støtte til den niqabkledde kvinnen som krever å få gå med ansiktet tildekket på skolen.
Jammen bra at AUF vet å prioritere og støtte de viktige sakene for innvandrerkvinnene. Ja til kvinneundertrykkelse, også når den er selvvalgt. Ja til at kvinner skal føle seg som pariakaste, ja til at verdens mest undertrykkende menn får velfortjent hjelp og støtte til å videreutvikle undertrykkelsen, ja til idiotien, ja til galskapen, ja til fordervelsen, ja til ondskapen og nei, nei og atter nei til fornuften, menneskeligheten, friheten og verdigheten.
Og ti, ti, ti om kjønnslemlestelse, tvangsekteskap, æresdrap og alt innvandrerkvinner faktisk kan trenge hjelp og støtte for å unnslippe.

I dag klapper vi for Østfold AUF!

4 kommentarer:

 1. Vanvittig bra skrevet. Din blogg burde alle etnisk norske som er (var) glad i landet sitt lese!

  TA

  SvarSlett
 2. Takker for hyggelige ord! :-) Stadig flere får heldigvis opp øynene for dette, stadig flere følger med på blogger der pressen svikter, men det er ennå mange som gjenstår, som ikke vil åpne øynene og se hva som foregår, som tror at alle tenker som dem... Men det er kanskje helst viljen det står på, viljen til å innrømme at noen man er uenig med politisk har vist seg å få så skammelig rett.

  SvarSlett
 3. Vi kan sukke oppgitt, og til og med forbanne tilstandene. Men hva hjelper det? Den dagen det er for sent, er det...for sent.

  Spør kopterne, spør perserne, spør alle folk som er kjørt i senk av denne totalitære ideologien som nå spiser seg inn i Norge. Ønsker nordmenn å bli utradert som folk i Norge, i nordmennenes hjemland?

  SvarSlett
 4. Nei det hjelper ikke å sukke eller klage, men hva KAN vi gjøre? Man klarer ikke å lære av andres feil, man må erfare det selv, og når man omsider har lært er det ingen vei tilbake. Løpet er nok kjørt for dette landet og.

  SvarSlett