Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.mandag 9. april 2012

Det store påskemysteriet.

Påsken er tiden for krim, uhygge og mysterier. Uvisst av hvilken grunn er påsken knyttet til krim, i så stor grad at man nå begynner å bli rimelig lei, den ene krimserien avløser den andre, det er lenge siden jeg gadd å følge med på dette nå.

Men nå har påskemysteriet inntatt heimen, og vi vet ikke vår arme råd for hvordan løse dette forunderlige mysteriet.


Ungene har pyntet huset så fint med de vakreste påskekyllinger. 
Høyt og lavt står de, gule og frodige.
Men her en morgen oppdager vi til vår fortvilelse at en av våre vakreste kyllinger har vært utsatt for et særdeles uventet og sjokkerende angrep. Ikke bare er nebbet fjernet, nei, også det ene øyet ligger avrevet og skuler på oss, i desperasjon etter å avsløre gjerningsmannen, man akk så hjelpeløs og uten mulighet til å avsløre overgriperen, siden den altså som nevnt har fått nebbet revet av. Hvor utspekulert er ikke dette, fjerne enhver mulighet til å fortelle om overgrepet!Vi har spurt pus om hun har sett noe, men dessverre ikke, og pus holder vakt og skuer etter den skyldige, men ingen er å se. Dette må ha skjedd i nattens mulm og mørke, da selv den mest iherdige og vaktsomme pus måtte få seg noen timer på øyet. Akk, for en utspekulert ondskap!
Ikke nok med det, flere andre kyllinger ligger sjokkerte og lett skadde tilbake.


Noen våger ikke å løfte blikket, etter å ha sett de grusomme handlinger skje, andre sitter fortumlet og skjelvende tilbake og lurer på om det kanskje snart er deres tur.Noen har heldigvis sluppet klar, antagelig å grunn av skiene, en effektiv måte å slippe unna på får man tro.


Fortvilende og skremmende er det, at dette skal kunne skje i ens eget trygge hjem, vi krysser fingrene for at gjerningsmannen snart vil bli avslørt, og få sin velfortjente straff.


2 kommentarer:

 1. :D

  Så genialt! Bra skrevet og tenkt. Dessuten, Pusens positur og ansiktsuttrykk understreker at den absolutt må holdes utenfor mistanke;-)

  Flottee og uttrykksfulle påskekyllinger. Er det forresten, en påskehare vi ser på det første bildet? De i kurven, ser ut til å ha tatt seg en påskefest eller noe. I nattens mulm og mørke? Utslitt. Eller det kan være påskemysteriet som har tatt knekken på dem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! :-) Nei ingen ville vel tenkt på å mistenke pus for dette, det sjarmerende og fredelige vesenet.;-)
   Påskekyllingene har helt klart personlighet, at de kan ha hatt seg en fest tenkte jeg ikke på, det kan jo være forklaringen på de noe forvirrede uttrykkene, men håper ikke det gikk så villt for seg at noen tok skade av det...
   Har vanskelig for å tro at det kan være forklaringen på den grusomme ugjerningen..

   Slett