Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.søndag 28. april 2013

Fornuften er en ensom ting..Ikke spesielt uventet viste det seg at mennene bak bomben i Boston var islamister, det var vel ikke så mange som ble overrasket over det.

Omtrent samtidig kommer det ut en bok om Fjordmann, som er blitt utpekt som inspirasjonskilden til ABB, fordi han i likhet med Ayaan Hirsi Ali, Winston Churchill og andre islamkritikere, er sitert i det såkalte manifestet. Jeg vil vel anta, jeg har ikke lest det, at det også finnes koransitater i nevnte manifest, hva sier i så fall det om Koranen? Det kan vel ikke være der han kan ha hentet sine voldelige inspirasjoner fra, gudbedre?

Aftenposten klarte det kunststykket å presentere en forside av avisen hvor de hevder at Fjordmann var støttet av høyre-ekstreme, noe de gikk ut og beklaget, da det viste seg å være en konservativ tenketank. Høyreekstrem-stempelet sitter virkelig løst i våre dager, og hvordan kan en av landets største aviser glippe med en førsteside-overskrift? Ikke til å tro, Fjordmanns svar (for en gang skyld fikk han lov å svare), forteller det meste.
 
Om man sier noe som noen seinere, og utenfor ens kontroll, siterer før de begår grusomme gjerninger, skal man visst nærmest regnes som medansvarlig for ugjerningene, om man skal følge denne type logikk. Hva så da med islam og Koranen? ALLE de islamistiske terroristene som begår ugjerninger og drap på uskyldige har ett eller to felles holdepunkter, nemlig Koranen og Muhammeds liv og lære. Hva sier så det om Muhammeds liv og lære? Jihad? Er det noe hakkende galt der et sted? Når så mange forskjellige mennesker unisont finner den samme inspirasjonen i en tekst til å begå uhyrlige og meningsløse drap og voldshandlinger, er ikke det et mye tydeligere signal om at noe er galt med teksten og holdningene bak, enn når en, antagelig forvirret og ikke helt mentalt frisk person konkluderer med, etter å ha lest helt vanlige tekster uten noen oppfordringer til vold, at han skal begå terror?

Mange vil mene det, men så kommer man til det absurde, disse mange tillegges nemlig en diagnose, en ikke-medisinsk sådan, kalt islamofobi. Så om man er skeptisk til den ideologien som ligger bak enormt mye terror er man ikke helt god rett og slett, det er så man blir sittende å lure på hvordan i alle dager dette gikk til. Når tok vi egentlig det første skrittet inn i Bakvendtland? Man er derimot ikke tillagt noen diagnose om man mener det høres fornuftig ut å drepe mennesker for sin legning, opphav eller meninger.

Og nå foreslår ARS, haha, ja det er faktisk forkortelse for antirasistisk senter tro det eller ei, at man skal registrere mennesker som kan kobles til SIAN (stopp islamiseringen av Norge), Demokratene og andre, mens de samtidig raser over at muslimer/islamister er blitt registrert, og hva er det nå disse står for igjen, når det kommer til homofile, kvinner, jøder, annerledestenkende ++. 

Verden er virkelig blitt et merkelig sted, men hvordan kommer de seg unna med det, med statsstøtte og greier?Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar